• Toimituskulut alk 5,90€, toimitus myös kotiovelle
  • Tyytyväisyystakuu - 14 vrk täysi palautusoikeus
  • info@kukkaverstas.fi
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksista.
  • Käytämme uudelleen pakkausmateriaalia ja laatikoita lähetyksissämme
  • Toimituskulut alk 5,90€, toimitus myös kotiovelle
  • Tyytyväisyystakuu - 14 vrk täysi palautusoikeus
  • info@kukkaverstas.fi
  • Ilmainen toimitus yli 100€ ostoksista.
  • Käytämme uudelleen pakkausmateriaalia ja laatikoita lähetyksissämme

Kenzan De Luxe - Kukkasiilirengas 12cm

Varastossa
Toimitusaika: 14 päivä(ä)

Kuvaus

Nobel juhlia koristanut Kenzan De Luxe - Kukkasiilirengas vaativimmalle kukkaharrastajalle ja -sisustajalle.


Nobel illallisen kukkaloistosta vastannut floristi Per Benjamin valitsi tämän huippusuositun kukkasiilirenkaan Nobel Banketin 2023 kukka-asetelmiin.


Upea lahja itselle tai vaativallekin kukkasisustajalle.


Kukkasiilirengas toimitetaan upeassa magneettisulkimella varustetussa mattamustassa säilytysrasiassa.

Tähän kapeaan renkaan muotoon tehtyyn kukkasiiliin asetellaan kukat ympyrän muotoiseen ”riviin”. Renkaaseen luot upean, suurivolyymisen asetelman vain murto-osalla siitä kukkamäärästä, jonka vastaavan kokoinen spiraalikimppu tarvitsisi.


Tämän De Luxe Kukkasiilirenkaan halkaisija on 12cm ja paino noin 450g. Tämä mahdollistaa korkeidenkin asetelmien pysymisen tukevasti pystyssä. Tässä tuotteessa täydennät halutessasi asetelmaasi asettamalla renkaan keskelle esim. led-kynttilän, kauniin kynttilänjalan, pienemmän kukkasiilin tai oman suosikki koriste-esineesi korostamaan asetelmasi kauneutta. Olethan erittäin varovainen, jos käytät elävää tulta lähellä asetelmaasi.


Tätä luksus tuotetta käytetään samalla tavalla kuin muitakin kukkasiilejä. Kuivakukka-asetelmaan et tarvitse vatia tai maljakkoa. Muissa kukka-asetelmissa riittää matala vati tai lautanen, johon saa vettä niin että piikit peittyvät. Silloin piikkeihin painetut kukat pystyvät imemään vettä riittävän hyvin.


Renkaan muotoinen kukkasiili on kapean rakenteensa takia myös helpompi puhdistaa kuin perinteinen kukkasiili. Kukkasiilit puhdistetaan käsin käyttökertojen välillä miedolla pesuaineella sopivaa harjaa apuna käyttäen ja kuivataan tarvittaessa ylösalaisin pyyhkeen päällä. Kukkasiilejä ei suositella pidettäväksi vedessä jatkuvasti tai pitkiä aikoja kerrallaan. Pitkään vedessä pitämisestä syntyy metallien värjäytymisvaara vedessä olevien ja siihen tulevien epäpuhtauksien johdosta. Alustan, astian ja kulhon värimuutoksia voi esiintyä myös pitkäaikaisessa käytössä.


Tätäkin tuotetta on saatavilla vain rajoitetusti. Varmista itsellesi oma tilaamalla verkkokaupastamme ennen kuin loppuvat.


Halkaisija: 120mm

Paino: noin 450g

Pohja: Tina

Piikit: Kupari